Kontorsstädning med guldkant

Vi hjälper både privatpersoner och företag att hålla rent. Vi har blivit en erfarenhet rikare per år vilket har medfört väldigt många glada kunder, rena kontorslandskap och medarbetare som trivs bättre på och under arbetstid. Vi är en städfirma där service och integritet genomsyrar hela vår verksamhet. Vi är väldigt stolt över de städtjänster vi erbjuder och anser alla våra städproffs som professionella. Vi tror på god kommunikation och transparens. Vi har en platt verksamhet för att alla ska känna sig trygga. Vi växer så det knakar och har med åren ökat vårt tjänsteutbud inom städning och hushållsnära tjänster.

Hur kan en städdag se ut om du anlitar en städfirma?

Det beror helt på vad du prioriterar mest. Men normalt sätt så brukar våra städare rengöra alla möbler, tvätta väggar och rengöra golv. En annan dag kanske de rengör alla takfläktar, tvättar alla fönster, rengör alla mattor och så vidare. Alla dessa uppgifter kan tilldelas olika arbetare. Ingen dag är den andra lik.

Några av våra projekt

Vi är specialister på kontorsstädning

Kontoret är en plats för arbete och för att du ska få ut det mesta av ditt arbete krävs att du trivs på jobbet. Men det är svårt att trivas när det är smutsigt. Vi förstår och erbjuder därför kontorsstädning, städning och andra städtjänster för att underlätta för dig. Kontorsstädning i Västerås är en trygg samarbetspartner som sätter stort fokus på hållbarhet vilket reflekterar i produkterna vi använder och de städmetoder vi har. Vill du göra ett bra intryck på kontoret eller hemmet? Överfulla papperskorgar, dammiga kontorsbord och smutsiga toaletter är något vi är allergiska för. Vi hoppas du är det med. Välkommen att kontakta oss för en prisoffert eller om du har några andra frågor!