Om oss

Vi har hjälpt både privatpersoner och företag att hålla rent i flera år och är ett företag som genomsyras av service och integritet. Vi tror på rak kommunikation och ett flexibelt arbetssätt där du som kund alltid ska kunna känna dig trygg. Vi har växt en hel del sedan start och vi blir fler och fler medarbetare och kan erbjuda bredare tjänsteutbud inom städning och hushållsnära tjänster.

Vi tror starkt på att nöjda medarbetare som erbjuds rätt förutsättningar och som kan vara stolta över sitt arbete gör ett bättre jobb vilket i sin tur leder till nöjdare kunder. Därför ser vi till att våra medarbetare får bland annat kontinuerlig fortbildning och bra arbetsvillkor, det innebär att vi tar avstånd från svartarbete och verkar för en sund städbransch där både våra medarbetare och våra kunder kan känna sig trygga.

En städpartner du kan lita på

När du väljer oss som din städpartner så tar vi tillsammans fram ett hållbart upplägg som passar ditt behov och dina förutsättningar. Vi hittar en kontinuitet och en omfattning som tar hänsyn till bland annat ytan, golvmaterialet och antalet anställda/boenden. För din trygghet erbjuder vi dessutom garanti på vårt arbete – är du inte nöjd så behöver du inte betala.

I vårt dagliga arbete så använder vi oss enbart av miljöcertifierade produkter från leverantörer med ett tydligt miljötänk och är därför certifierade enligt ISO 1401:2004.

Så letar du efter en pålitlig och hållbar städpartner med lång erfarenhet och en garanterat hög kvalitet så har du hittat rätt!

Några av våra projekt

Duis aute irure dolor

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit volupt atem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis etqu architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit asperna tur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dol ores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisqu est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, sed tempo incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.