Medarbetare som trivs gör även ett bra arbete

Vi tror starkt på att nöjda medarbetare som erbjuds rätt förutsättningar och som kan vara stolta över sitt arbete gör ett bättre jobb vilket i sin tur leder till nöjdare kunder. Därför ser vi till att våra medarbetare får bland annat kontinuerlig fortbildning och bra arbetsvillkor, det innebär att vi tar avstånd från svartarbete och verkar för en sund städbransch där både våra medarbetare och våra kunder kan känna sig trygga.

Städning med hållbarhetsstänk

När du väljer oss som din städpartner så tar vi tillsammans fram ett hållbart upplägg som passar ditt behov och dina förutsättningar. Vi hittar en kontinuitet och en omfattning som tar hänsyn till bland annat ytan, golvmaterialet och antalet anställda/boenden. För din trygghet erbjuder vi dessutom garanti på vårt arbete – är du inte nöjd så behöver du inte betala. I vårt dagliga arbete så använder vi oss enbart av miljöcertifierade produkter från

Några av våra projekt

Din lokala städfirma i Västerås. Anlita oss för kontorsstädning.

Ingen person trivs bra när det är stökigt och smutsigt. Varken i hemmet eller på kontoret. Där kliver vi in i bilden. Vi är ett sammansvetsat team i Västerås som älskar att se blanka ytor och rena golv. Våra medarbetare är alla professionella och kunniga inom sitt område och håller utöver det god ton med kunden i fokus. Så letar du efter en pålitlig och hållbar städpartner med lång erfarenhet och en garanterat hög kvalitet så har du hittat rätt!