Vi gör det rent där du vill ha det

Vi är ett städföretag med lång erfarenhet och kompetent personal som erbjuder flera olika typer av städning till både privatpersoner och företag samt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi arbetar med miljövänliga produkter och lämnar alltid garanti på utfört arbete. Har du rätt till RUT avdrag så hjälper vi till med det praktiska och drar av summan redan på fakturan. När du anlitar oss så utförs arbetet av personal med rätt förutsättningar och goda arbetsvillkor, eftersom vi är övertygade om att det ger bäst resultat. Behöver du hjälp med något som inte anges i tjänstelistan så är du välkommen att kontakta oss med en förfrågan.

img

Kontorsstädning

Städning av stora som små kontor med skräddarsydda upplägg som passar era behov. Vi hittar en kontinuitet och optimerade rutiner så att era medarbetare får en trivsam arbetsmiljö.

img

Hemstädning

Vi erbjuder både regelbunden underhållsstädning på abonnemang samt storstädningar. Vi kan dessutom bistå med andra hushållsnära tjänster såsom tvätt, fönsterputs osv.

img

Flyttstädning

Vi flyttstädar både bostäder, kontor och industrilokaler så att både du och mottagaren blir nöjda. Vi lämnar dessutom garanti på städningen för att du som kund ska känna dig trygg.

img

Garagestädning

När vi städar garage använder vi oss av miljövänliga metoder och ser till att samla upp smuts och damm istället för att spola bort det vilket innebär att vi inte sätter stopp i golvbrunnarna. Vi utför garagestädningar åt privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.